A Szopóálarc levelezőlista szabályzata


1. Háttér
A "szopóálarc" levlista magán kezdeményezésre jött létre és semmilyen nemű üzleti vonatkozása nincs. Alapvetően azért jött létre, hogy az emberek perverz, aberrált, beteg, stb. szexuális szokásairól képet kapjunk - függetlenül attól, hogy tetszik/nem tetszik, egyetértünk/nem értünk egyet ezekkel.

2. A lista tartalma
A levelezolistára küldött tartalom bármi lehet, ami a "normális"-tól eltérő szexuális tartalommal bír. Pl: szopóálarc, bondage, latex, s/m, animal, anal, homo, extrém, bizzar, stb. témájú képek, videók, viccek, hangok, linkek, történetek. Ami már volt, azt senki ne küldje be mégegyszer! (FRLW - Először olvass, utána írj.)

3. Feliratkozás és leiratkozás
A listára feliratkozni egy listán lévő tag ajánlásával, és a listaadmin engedélyével lehetséges.
A leiratkozást szintén az admintól kell kérni, az admin@szopoalarc.hu címre küldött "Leiratkozás" tárgyú levéllel.

4. Levélküldés a listára
A lista@szopoalarc.hu címre írt email küldésével lehetséges. A lista címét BCC-zni (a listára levelet titkos másolatként küldeni) tilos!

5. Levelek tárgya
A tárgynak valamilyen módon kötődnie kell a levél tartalmához. Tárgy nélküli levelet a listára küldeni tilos. Ha valaki úgy érzi, hogy nagyon durva dolgot küld, akkor ezt jelezze a levél tárgyában (+18) megjegyzéssel.

6. Levelek mérete
Próbálj minél kisebb levelet küldeni. 3 MB feletti csatolmányok küldése tilos. Ha ilyen tartalmat akarsz küldeni, akkor azt az admin@szopoalarc.hu -ra küldd, a listaadmin majd felrakja a netre és elküldi a linket a listára.

7. Levelek formátuma
A listára küldött levelek formátuma lehetőleg plain text legyen. A html levelek küldése csak abban az esetben indokolt, ha a megjelenítendő tartalom ezt megkívánja.

8. Flame a listán
Bizonyos keretek között engedélyezett. A bizonyos keret határán a listaadmin szólni fog, onnantól kezdve flame OFF.

9. Top posting
Mivel úgyis mindenki megszegné, ha megtiltanám, ezért engedélyezett.

10. ADMIN levelek
Ha az adminisztrátornak fontos közlendője van, "[ADMIN]" sztringgel kezdődő tárgyú levelet ír a listára. Ezeket a leveleket olvasd el, és tartsd magad a bennük foglaltakhoz. Te ne írj ilyen subjectű levelet, és általában ne válaszolj rájuk a listán.

11. Szankciók
A listagazda fenntartja magának azt a jogot, hogy a lista üzemelése érdekében szankcionálja e szabályzat ellen vétőket. Első alkalommal a listára vagy magánban figyelmeztetést küld, második alkalommal egyheti, harmadik esetben kétheti olvasásmegvonást léptet életbe. A több alkalommal, esetleg rendkívül súlyos kihágást elkövető tagot kizárjuk a listáról.

12. Az ADMIN jogai
A listával kapcsolatos minden jogot bír. Bárkit bármikor indoklás nélkül eltávolíthat a listáról. Nincs demokrácia.Ha valamilyen kétséged/kérdésed van, küldd azt az admin@szopoalarc.hu email címre. Bármilyen kiegészítést, ötletet szívesen fogadok ezzel a dokumentummal kapcsolatban.